REGALS ESPECIALS

Crec que al final, acabaré per creure que el Nadal, més enllà de tot el que ens volen vendre amb les llums, els reglas i els centres comercials, té alguna cosa màgica.
I els que em coneixeu, ja sabeu, que tot allò que intueix màgia....a mi em crida l'atenció. I darrement m'estic reconciliant amb el Nadal, com a època on hi passen coses màgiques: retrobaments, sorpreses inesperades. Deu ser que la gent inconscientment per Nadal es posa més sensiblona.... i ens agafa per fer coses que normalement en les altres èpoques de l'any no fem!!
Bé tot aquest rotllo, no era més que una altra excusa per ensenyar-vos un altre blog de coses precioses (Kireei- Cosas bellas). En el que hi trobareu una manera especial d'embolicar els regals per les persones especials que us acosta el Nadal.

6 comentaris:

  • Sarat | 16 de desembre del 2010, a les 21:29

    Tu tindràs un Nadal calentó ple de sorra, platjetes i aventura. Més que màgia serà un Nadal diferent. Un Nadal per recordar-ho i per descobrir nous paisatges, noves cultures i noves persones.
    No es que el Nadal et torni sensiblona, potser això més que res es l'edat...
    Bona nit
    Sarat

  • Cucarella | 16 de desembre del 2010, a les 22:20

    Mare és una alegria tenir-te com a seguidora número 1. Jjajjaja publico l'article i jo tinc un comentari teu....jejejej. Ara només et falta fer-te seguidora...que veure com augmenta el nombre de seguidors fa molta il·lusió...
    No estic d'acord en què l'edat em fa sensiblona...jjjejeje. Sóc una mica blenda ja des del néixer. I ja ho diuen: qui ho té del néixer no ho deixa...jjaja
    Un petó....t'estimo!!!

  • Sarat | 17 de desembre del 2010, a les 21:15

    He penjat la teva adreça del blog al Facebook de la Montse Corominas i alguna companya que sé que li agraden aquestes cosetes, a veue si t'hi posen algun comentari.
    Ja veus que jo m'hi esforço.
    You are my favorite artist.
    Bona nit.

  • Iona Pona | 17 de desembre del 2010, a les 23:31

    Buenuuuuu! No hi ha dos sense tres, i aquí està la tercera!!!de bleda res, que no ens han agradat mai les bledes...puaghhh i l'edat ni pensar-hi! l'esperit jove, sempre! aquí et passo una altra idea de regal nadalenc molt inspiradora! el nadal en un pot!: http://thecitycradle.com/christmas-in-a-bottle.

  • Sam | 18 de desembre del 2010, a les 12:17

    aiiiixxxx... com m'agrada q poc a poc et vagis encomanant de l'esperit nadalenc!!!! ben aviat et veig montant un pessebre, je,je....
    un 10 pel blog... la veritat és q tu, quan t'hi posses, ho fas de veritat!!... ah! i he estat escoltant la música, pq serà q m'agrada tota???
    a veure si segueixo el teu exemple i jo decideixo d'una vegada per totes q vull fer amb el meu blog! muaks

  • Núria | 18 de desembre del 2010, a les 12:39

    Jjajajaj.....hola Sammm!!!
    GRÀCCIIIEEESS!! Si ja veus que tot és posar-s'hi. De moment ja tens el blog començat. Com també ho vaig fer jo. Ara es tracta d'escriure, penjar les fotos del que has anat fent...i buscar qualsevol excusa per fer una nova entrada.
    De fet jo encara he fet poques coses i puc penjar-hi poques fotos. Però entre els tutorials i que tinc la sort que la meva germana que em fa d'assistent i em troba webs interessants, puc fer noves entrades més sovint.
    I la música...jo diria que hem compartit més d'una de les cançons!!!
    Gràcies per escriure...i fer comentaris. La veritat és que recomforta molt.
    Va Sam, si fas alguna entrada jo també posaré un comentari!!
    Un petó enorme i fins aviat!!

Publica un comentari a l'entrada