Atelier




Per fi....en tenia molt bones referències i després de mesos esperant he començat aquest curs de fotografia on-line de la Jackie Rueda. Una fotògrafa de Canadà amb un estil de fotografia que a mi m'ha despertat una altra sensibilitat a l'hora de buscar la foto. Vull trobar el meu estil, descobrir una nova mirada....espero que fent l'Atelier ho comenci a aconseguir!!!
El primer exercici: El Pep!!!


2 comentaris:

  • CreaDecoraRecicla | 12 de juny del 2011, a les 11:05

    Jo també estic encantada a l'Atelier! he arribat al teu blog a través del teu comentari al sorteig de All Washi Tape i abans de llegir res he vist el teu retrat, i m'he dit: ostres aquesta foto la he vist abans! je,je,je i ara ja he lligat coses. Que bé trobar-te al blog, quines coses més xules ens ensenyes, et visitaré molt aviat!

  • Anònim | 15 de juny del 2011, a les 23:31

    La foto és molt bona? el model és molt guapo? la fotografa en sap molt i té un toc de fada i de màgia amb la càmara? qui sap Potser és una mica tot el que fa que la nostra fadeta sigui tan genial en tot allò que fa. Felicitats tu ves practicant i no ja saps que no serveixo de model, ho espatllaria tot. jejeje
    Sarat

Publica un comentari a l'entrada